Klausur "Quantitative Methods" // Exam "Quantitaitve Methods"

Raum-Zeit-Plan für die Klausuren am 10.8. // Schedule for the exams on August 10th

*** ENGLISCH FOLLWOS GERMAN ***

*** GERMAN ***

Liebe Studierende,

die Klausur zum „Modul Quantitaitve“ Methoden am 10.8. starte für die TeilnehmerInnen mit einer Matrikelnummer kleiner als 400001 um 9:00 Uhr im Raum 42-421 mit dem Teil „Multivariane and Non-linear Models“. Für TeilnehmerInnen mit einer Matrikelnummer größer als 400001 startet die Klausur um 9:00 Uhr um Raum 42-321 mit dem Teil „Quantiative Methods in Economics“ oder mit dem Teil „Quantitative Methods in Production Planning and Control“.

Nach ca. 90 Minuten erfolgt ein Raumwechsel. Sollten Sie nur eine Klausur schreiben müssen, startet die Klausur unabhängig von ihrer Matrikelnummer um 9:00 Uhr im entsprechenden Raum.

Ich wünsche allen TeilnehmerInnen viel Erfolg!

Hagen Salewski

*** ENGLISH ***

Dear Students,

the exams for the module “Quantitative Methods” on August 10th will start at 9 am. Students with student numbers smaller than 400001 will start with the exam “Multivariate and Non-linear Models” in room 42-421. Students with student numbers greater than 400001 will start in room 42-321 with the exam “Quantitative Methods in Economics” or “Quantitative Methods in Production Planning and Control”.

After the first exam, students will switch the rooms. If you are only required to write one exam, you will start at 9 am in the appropriate room, regardless of your student number.

Good look to all exam attendees!

Hagen Salewski

Schnellzugriff Business Information Systems & Operations Research